Suddivisione per Data: "Maart / 2013"
Ik zou graag willen weten of Key Melatonin Defender ook glutine is verwerkt in de hulpstoffen. Bij voorbaat dank voor u aandacht.
Vraag geplaatst door: Lucie ( 31/03/2013)

Ik ben 54 en gebruik ongeveer 6 maanden regelmatig KEY Melatonin Fluid. Bij mij werd een acute prostaatontsteking geconstateerd. Ik ben nu bezig met een kuur van antibiotica en ontstekingsremmers. Kan het gebruik van melatonine mij hierbij helpen? Bedank Karel
Vraag geplaatst door: Karel ( 30/03/2013)

Goedenavond, mijn man lijdt aan slapenloosheid de oorzaak is denk ik teveel stress op het werk. Hij slaapt vrij gemakkelijk in maar daarna wordt hij wakker, ook al na een uur, soms lukt het om gelijk weer in te slapen. Toch wordt blijft hij steeds weer op nieuw wakker worden de hele nacht. Andere nachten lukt het wel om de hele nacht in diepe slaap door te brengen. Hij is nu 35. Zou jullie key melatonin night hem kunnen helpen? Bedankt alvast.
Vraag geplaatst door: SONJA ( 29/03/2013)

Geachte dokter, ik slik key melatonine night nu vanaf augustus vorig jaar en heb er over het algemeen een goed resultaat bij en in bijzonder op de vleesboom die ik ook nog heb. In de eerste maanden van het gebruik was mijn cyclus regelmatig (om de 28 dagen) maar de maanden daarna werd ik vaker ongesteld om de 21 dagen ook met last van spotting. Kan dit met melatonine te maken kunnen hebben? Op internet las ik dat het de ovulatie kan verhogen. (ik ben nu 46 en weeg 52 kg). Dank u.
Cindy

Vraag geplaatst door: Cindy ( 29/03/2013)

mijn moeder heeft longkanker en krijgt volgende week een paar dagen chemo, na aanleiding van hoe het verloopt ook een mogelijke operatie. Mag zij tijdens de chemotherapie melatonine gebruiken om in elk geval goed te slapen, en zoja hoeveel. En zijn er bijwerkingen bekend in combinatie met chemotherapie.
Vraag geplaatst door: sander ( 28/03/2013)

Ik moet vaak grote dosis ibuprofen nemen tegen migraine aanvallen, en soms samen met andere hoofdpijnremmers. Daarnaast slaap ik slecht. Ik vroeg me af of ik hier melatanine erbij kan proberen. Bedankt Anton
Vraag geplaatst door: ( 27/03/2013)

Als ik vandaag bestel, wanneer heb ik dan mijn pakje?
Vraag geplaatst door: mirjam ( 26/03/2013)

Hoelang mag ik men melatonine night gebruiken, is dit alleen 3 maanden of kan het langer zonder dat het problemen oplevert.
Vraag geplaatst door: ( 19/03/2013)

Heeft key melatonine defender geen invloed op de werking van viagra ?
Vraag geplaatst door: ( 16/03/2013)

Geachte Dokter, mijn vraag is of melatonine ook door honden gebruikt mag worden? En zo ja wat zou het resultaat zijn een antioxidant bij huisdieren? In heb er het een en ander over gelezen, maar niets uitgebreid of diepgaand… bedankt
Vraag geplaatst door: ( 15/03/2013)


In de archiefpagina's aanwezig: [ 1 ] [ 2 ]

Heb je niet de antwoorden gevonden die je zoekt?
Voer je vraag in

GebruikerEmail
De naam weergegeven in het vak gebruiker zal voor iedereen zichtbaar zijn, u kunt ook een bijnaam gebruiken of dit vak leeg laten, het e-mailadres zal uitsluitend worden gebruikt om uw vragen te beantwoorden.

Vraag

Als gevolg van talloze fraude pogingen met automatische software moeten we u vragen om handmatig de verificatie code in te voeren die te zien is in de afbeelding in de box ernaast:

 

International Web Site of Melatonine are: Key Melatonin