Suddivisione per Data: "Juni / 2013"
Ik ben altijd maar moe overdag, misschien doordat de zomer nooit lijkt aan te breken? Ik slaap s,nachts wel goed maar wordt nog steeds vermoeid wakker en hou dit de rest van de dag, denkt u dat ik baat heb bij melatonine gerbuik? Janneke groetjes
Vraag geplaatst door: janneke ( 26/06/2013)

Goedemiddag, mijn man snurkt zo ontzettend veel in zijn slaap, we hebben al alles geprobeerd en hij is vorig jaar zelfs aan zijn neus geopereerd hiervoor, dit heeft niets geholpen. Denken jullie dat melatonine ons uit de brand kan helpen tegen zijn gesnurk? Groeten Miep!
Vraag geplaatst door: man ( 22/06/2013)

Kan ik mijn zuster adviseren om mijn neefje melatonine te laten nemen, hij lijdt aan ADHD en ik als dat dit hem meer rust zou kunnen geven?
Groetjes Madelaine

Vraag geplaatst door: voor mij zuster ( 21/06/2013)

Ik heb veel last van oorsuizen voornamelijk als ik moet slapen, ergens las ik dat melatonine mogelijk helpt? Kunt u dit bevestigen?
Vraag geplaatst door: Peer ( 21/06/2013)

Mijn hond is erg onrustig ook in zijn slaap. Is het mogelijk om melatonine aan het dier te geven?
Vraag geplaatst door: ( 19/06/2013)

Hallo, ik gebruik jullie melatonine nu al 5 maanden, en ik moet zeggen dat ik sinds deze vijf maanden eindelijk goed kan slapen, zoals vroeger. Ik was bij mijn huisarts en hij adviseerde mij om (tijdelijk) te stoppen, doordat slaapmiddelen slecht voor de lever zijn, nu ben ik bang dat ik weer niet kan slapen. Wat adviseren jullie?
Vraag geplaatst door: Albert ( 17/06/2013)

Hallo, ik sport erg veel altijd, maar slaap ook slecht, heeft jullie melatonine geen negatief effect op mijn sportprestaties?
Vraag geplaatst door: sporter ( 11/06/2013)

Ik heb last van zonneallergie, kan het geen kwaad als ik melatonine gebruik met mijn allergie?
Vraag geplaatst door: Jaen ( 10/06/2013)

Welke melatonine moet ik gebruiken te tegen opvliegers in de nacht met zweten, Annie
Vraag geplaatst door: Annie ( 09/06/2013)

Ik moet binnenkort voor een kleine operatie een paar dagen in het ziekenhuis blijven, mag ik de melatonine daar blijven gebruiken om goed te slapen?
Vraag geplaatst door: Willem ( 08/06/2013)


In de archiefpagina's aanwezig: [ 1 ] [ 2 ]

Heb je niet de antwoorden gevonden die je zoekt?
Voer je vraag in

GebruikerEmail
De naam weergegeven in het vak gebruiker zal voor iedereen zichtbaar zijn, u kunt ook een bijnaam gebruiken of dit vak leeg laten, het e-mailadres zal uitsluitend worden gebruikt om uw vragen te beantwoorden.

Vraag

Als gevolg van talloze fraude pogingen met automatische software moeten we u vragen om handmatig de verificatie code in te voeren die te zien is in de afbeelding in de box ernaast:

 

International Web Site of Melatonine are: Key Melatonin