Suddivisione per Argomento: "melatonine"
Bestaat er melatonine lotion in het gamma?
Vraag geplaatst door: R.De Coene ( 19/01/2016)

Ik heb tinnitus kan melatonine Bijvoorbaat hartelijk dank
Vraag geplaatst door: G de leur ( 22/10/2015)

Mijn psychiater heeft mij geadviseerd om melatonine 5mg te gebruiken maar volgens haar kan ik die alleen bij mijn apotheek, op recept, verkrijgen. Hoe kan het bij jullie zonder recept krijgen?
Vraag geplaatst door: Daan ( 14/07/2014)

Helpt melatonine ook tegen vormen van depressies?
Vraag geplaatst door: ( 27/08/2013)

Hallo ik heb last van hoge bloeddruk, welke soort melatonine van jullie moet ik kiezen?
Vraag geplaatst door: Martine ( 15/07/2013)

Ik fiets op vrij hoog niveau, kan het niet zijn dat melatonine dat ik gebruik om te slapen, invloed heeft op mijn fiets prestaties? Dank Eddie
Vraag geplaatst door: EDDIE ( 09/07/2013)

Hallo ik heb de ziekte van Pfeiffer gehad maar ben af en toe nog moe, kan melatonine mij er weer helemaal bovenop helpen?
Vraag geplaatst door: phill ( 03/07/2013)

Ik ben altijd maar moe overdag, misschien doordat de zomer nooit lijkt aan te breken? Ik slaap s,nachts wel goed maar wordt nog steeds vermoeid wakker en hou dit de rest van de dag, denkt u dat ik baat heb bij melatonine gerbuik? Janneke groetjes
Vraag geplaatst door: janneke ( 26/06/2013)

Goedemiddag, mijn man snurkt zo ontzettend veel in zijn slaap, we hebben al alles geprobeerd en hij is vorig jaar zelfs aan zijn neus geopereerd hiervoor, dit heeft niets geholpen. Denken jullie dat melatonine ons uit de brand kan helpen tegen zijn gesnurk? Groeten Miep!
Vraag geplaatst door: man ( 22/06/2013)

Kan ik mijn zuster adviseren om mijn neefje melatonine te laten nemen, hij lijdt aan ADHD en ik als dat dit hem meer rust zou kunnen geven?
Groetjes Madelaine

Vraag geplaatst door: voor mij zuster ( 21/06/2013)


In de archiefpagina's aanwezig: [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ]

Heb je niet de antwoorden gevonden die je zoekt?
Voer je vraag in

GebruikerEmail
De naam weergegeven in het vak gebruiker zal voor iedereen zichtbaar zijn, u kunt ook een bijnaam gebruiken of dit vak leeg laten, het e-mailadres zal uitsluitend worden gebruikt om uw vragen te beantwoorden.

Vraag

Als gevolg van talloze fraude pogingen met automatische software moeten we u vragen om handmatig de verificatie code in te voeren die te zien is in de afbeelding in de box ernaast:

 

International Web Site of Melatonine are: Key Melatonin