Jullie verklaringen

Jullie melatonine is werkelijk buitengewoon, mijn man heeft grote voordelen ondervonden tegen slapenloosheid door stress en in korte tijd is hij hersteld en kan s’nachts weer slapen die daarvoor compleet was verwenen met als gevolg een voordurend slecht humeur en alles wat daar op volgt.
Jullie raad heb ik opgevolgd en neem elke maand vier tot vijf Key Melatonin Night in. Ook mijn dochter van 17 jaar die enkele maanden erg lusteloos was en met tegenzin studeerde en weinig interesse had, heeft na het innemen van Key Melatonin Night een duidelijke verbetering laten zien.


Geachte dames en heren Voor slaapproblemen (ik had moeite om in te slapen) neem ik in de Key Melatonin Night voor twee en halve maand. Tijdens de eerste maand had ik geen grote voordelen na de inname, integendeel soms was het gevoel van uitputting overdag sterker; maar vanaf de tweede maand en daar opvolgend kan ik zeggen dat de kwaliteit van mijn slaap verbeterd is en ook het inslapen makkelijker is geworden. Het is een feit dat ik overdag niet meer van die vreselijke moeheidaanvallen heb die mij kwelden. En ook mijn humeur heeft hierbij veel voordeel van.


Ik leg jullie alles uit. Het zijn ongeveer vier maanden dat ik een tablet Key Melatonin Night inneem voor het slapen gaan. Mijn probleem was angst die mij bijna iedere dag overviel en een negatieve invloed op mijn humeur had waardoor ik in de avond depressief kon zijn. Het lukte mij met slechts 2 druppels anxiolyticum in de ochtend en als antidepressivum 3 tot 4 koppen koffie op een dag en daarbij het snoep en fruit met een hoog vitamine gehalte vermijdend, hier verandering in aan te brengen. Vanaf dat ik ben overgegaan op jullie melatonine voel ik me echt beter, het lukt mij nu om de angst te controleren, de depressie met drie koppen koffie per dag voelt men bijna niet, dat ik bijna geen suiker meer gebruik ook niet in de koffie, enkel een half lepeltje sta ik me toe. Ik merkte wel dat ik bij het eten van wat snoep weer angstig en verward kan worden.


International Web Site of Melatonine are: Key Melatonin